Murat Hüdavendigar Ortaokulu

Vizyon: “Eğitim sevgi ile başlar” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu,modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Türkiye’ye model oluşturmak, dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak, aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan, doğa gezileri ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinliklerini ve kültürel etkinlikleri eğitim programlarıyla birleştiren, kültür sanat merkezi niteliği kazanmış bir okul ortamı oluşturmak.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı, Türk Milleti’nin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek, geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek, öğrencimize akademik başarının yanı sıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: 08:45-12:15 13:15-15:35
Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılında 165 öğrencimizden, %51´lik bir oranla merkezi olarak 83 öğrencimiz sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumuna yerleşmiştir. 32 öğrencimiz Fen Lisesi ve 48 öğrencimiz diğer sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına yerleşme başarısı göstermiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 98
Sportif Etkinlikler: Satranç Küçükler İl 1. liği Satranç Yıldız Kızlar İl 1.liği Atletizm İl 2.liği Halk oyunları İl 1.liği Futbol Küçük Erkekler İl 1.liği Futbol Yıldız Kızlar İl 1.liği
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: Tübitak Çalışmaları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Projeleri,e-Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: Okulumuzda 5. Sınıflarda Yabancı Dil Programı Uygulamaktadır.

Telefon - (0228)2121220

WEB - https://bilecikmho.meb.k12.tr

Adres - Ertuğrulgazi mah.Paşayolu Sokak No2 Bilecik/Merkez

Öğretim Şekli :Tüm gün

Yerleşim Yeri - Ertuğrulgazi Mahallesi

Adres - Ertuğrulgazi mah.Paşayolu Sokak No2 Bilecik/Merkez

Ulaşım İl Merkezinde olduğu için rahatlıkla ulaşılabilmektedir. H3 ve H4 dolmuş hatları okul önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezinde.